• Kundservice 0472-26 16 00
 

Arbetsstolar

GBP har ett brett sortiment av arbetsstolar och industristolar av hög kvalitet med både ergonomi och effektivitet i fokus, som passar olika arbetsplatser och som täcker de flestas behov. Här hittar du allt från enklaste modell av åkstol till ergonomiskt väl utformade arbetsstolar, som passar när du sitter mycket och under en längre tid. I vårt sortiment finns även ergonomiska ståstödsstolar med avlastning för dig, som arbetar varierat mellan sittande och stående. Arbetsmiljön vid arbetsbordet beror på förnuftiga arbetspositioner och därmed också på hur stolen används och justeras.

Hos GBP Ergonomics hittar du ett brett urval av ergonomiska stolar som kan anpassas efter kroppshållning och rörelser involverade i uppgifterna. Vi levererar snabbt, effektivt och har bra priser. Vi är en pålitlig partner, som gärna levererar – oavsett om din order är liten eller stor.

Valmöjligeter på höjder, varianter på hjul och klädslar är stor, detta gör att våra stolar passar inom de flesta arbetsområden. Här är några exempel: frisersalonger, inom vård/rehab, laboratorier, förskola/skola, verkstäder, lager, industri och kontrollrum.

 

Läs mer…
Dölj text

GBP Ergonomics AB använder cookies. För mer information vänligen klicka här.