Så här bygger du ditt verkstadsskåp

Vi har ett gediget utbud av verkstadsskåp för verktyg och annat material i vårt sortiment. Du kan välja ett komplett utrustat skåp hos oss eller komponerar du ihop ditt eget verkstadsskåp utifrån dina specifika behov. Nedan följer några goda steg på vägen vid eget komponerande av skåp för att få ordning och skapa effektivitet i verkstaden.

1. Välj storlek.

Hur mycket utrustning behöver du förvara? Räcker det med ett vägghängt skåp för spik och skruv eller behövs ett robust högskåp som står stadigt på sockel för förvaring av tunga attiraljer? Eller behövs båda? Vi har både enkla och dubbla verkstadsskåp. Välj med fördel ett större skåp än vad du egentligen behöver. Det fylls alltid på med saker som inte var tänkt att vara där från början.

2. Välj inredning.

Vilken typ av verktyg ska förvaras och vad behövs det för inredning i skåpet för att din utrustning ska förvaras så optimalt som möjligt? Hos oss hittar du en mängd olika inredning till skåp som till exempel hängskena med boxar, krokar, utdragbara lådor, hyllpan med gummimatta, avdelare, verktygstavla med mera.

3. Låsbart skåp?

En fråga du bör ställa dig är om skåpet bör kunna låsas. Ska det förvaras farliga kemikalier som ska låsas in? Vi har RFID lösningar med både tag och kort med 3-punktslåsning för smidig öppning av skåpet. Låsning med nyckel finns också som alternativ.

Om du ännu inte lyckats komponera ditt skåp är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig vidare.