Om GBP Ergonomics

GBP Ergonomics grundat 1905, är idag en av Skandinaviens ledande tillverkare av ergonomiska arbetsplatser för bland annat industri, verkstad, lager, packning och kontor. Vi utrustar arbetsplatser med höj- och sänkbara arbetsbord, olika sorters skåp, hurtsar, vagnar, arbetsstolar, kontorsmöbler, industritvättar m.m. GBP är en komplett leverantör av de produkter, som du behöver på din arbetsplats och när du önskar en effektivare arbetsplats. Oavsett om du ska inreda en mindre arbetsplats, en verkstad eller ett större industriföretag är GBP din rätta partner. GBP har lång erfarenhet av arbetsplatsutrustning, som förenklar din arbetsdag på jobbet. Förtroendet att bedriva nära samarbete med våra kunder skapar förutsättningar för utvecklingen av produkter och produktionsmetoder. Vi är lyhörda för marknadens behov, nationellt och internationellt, och för de ständigt växande kraven på effektivisering, inte minst när det gäller nyttjandet av minimal golvyta.

ISO certifiering

GBP Ergonomics AB är certiferat med ISO 9001:2000 (2015) och med Miljöcertifering ISO 14001 (2015).

GBP Sigillet

För dig som professionell användare betyder GBP Sigillet produkter av hög kvalitet med väl utvecklade funktioner som tål tuffa tag. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Vår inneboende nyfkenhet driver oss ständigt framåt när vi utvecklar våra produkter för att underlätta i ditt arbete. Vi garanterar dig som användare av våra produkter KVALITET, TRYGGHET OCH STÄNDIG UTVECKLING!

GBP historia

1905 startade plåtslagare Emil Johansson Gnosjö Bleck och Plåtslageri med tillverkning av bl.a kruköron, silar och mjölkspannar. Under 30-talet ersattes jordbruksprodukterna av industriprodukter som byggplåt och stålkord ( för cykelfabriker). På 50-talet tillverkades bensindunkar och på 60-talet blev man underleverantör i aluminium till elindustrin. Egna produkter finns på programmet sedan 1977. Via en serie ammunitionsskåp kom man över på förvaringssystem och ett perforerat upphängningssystem. 1984 genomfördes namnbyte till GBP i Gnosjö AB och som senare ersattes 1998 av GBP Ergonomics AB. GBP är orginalet sen 1905.