GBP ergonomiska arbetsbord

Arbetsbord

GBP ergonomiska arbetsbord

GBP ERGONOMISKA ARBETSBORD

Hos GBP hittar du bland annat ergonomiska höj- och sänkbara arbetsbord, kompletta arbetsbänkar som du kan komplettera med valfri påbyggnad.

Hos GBP hittar du arbetsbord och arbetsbänkar för verkstad och industri. I vårt sortiment av verkstad och monteringsbord hittar du bland annat ergonomiska höj- och sänkbara arbetsbänkar, kompletta arbetsbänkar som du kan komplettera med valfri påbyggnad. Arbetsborden passar för både verkstad, industri, lager och packning. Alla bordsmodeller finns i en mängd bredder och djup, som tillsamman med vårt stora tillbehörssortiment ger dig ett flexibelt system som passar de flesta behov och underlättar ditt arbete. Alla bord finns även att beställa som kompletta kombinationer.

 

Arbetsbord_gbp

Fast arbetsbänk, maxbelastning 500 kg

En fast arbetsbänk består av tung benbock som är ett stabilt bordsstativ med manuell höjdjustering som är avsedd att användas tillsammans med våra 40 mm bordsskivor. Bordsstativet finns i två djup, 545 och 745 mm. Max utbredd last: 500 kg. Fast arbetsbänk finns att beställa som komplett arbetsbord inklusive bordsskiva och påbyggnad eller välj tung benbock med tillhörande bordsskiva.

Bord 400, maxbelastning 400 kg

Bord 400 är framtaget för att möta behoven från bland annat industrin. Ergonomi och produktivitet ligger till grund för konstruktionen av stativet. Bord 400 är mycket flexibel och kan enkelt anpassar efter specifika behov och arbetsuppgifter. Arbetsborden är steglöst justerbara med elektrisk motor, de klarar regelmässigt användande med belastning upp till 300 kg. Levereras med L-fots lösning. Bord 400 finns att beställa som komplett arbetsbord inklusive bordsskiva och påbyggnad eller välj tung benbock med tillhörande bordsskiva.

 

ergomulti

Ergomulti, maxbelastning 250 kg

Ergomulti består av ett motoriserat stativ som finns i 6 standardutföranden, 3 st längder och 2 st djup. Aluminiumbenets breda profil och placering gör att både stabilitet och benutrymme är optimalt för användaren. Senaste tekniken gällande elektronik har använts till detta stativ. Max utbredd last: 250 kg. Ergomulti finns att beställa som komplett arbetsbord inklusive bordsskiva och påbyggnad eller välj stativ med tillhörande bordsskiva.

Ergomini

Ergomini II, maxbelastning 180 kg

Ergomini II är ett elektriskt höj- och sänkbart bordsstativ som består av två stycken bordsben med integrerade motorer i varje ben. Stativet har mellanstag för ökad stabilitet. Bordshöjden regleras enkelt med en bordskontorll som monteras under skivan i bordsramen. Max utbredd last: 180 kg. Ergomini II finns att beställa som komplett arbetsbord inklusive bordsskiva och påbyggnad eller välj stativ med tillhörande bordsskiva.

Lätt H-stativ, maxbelastning 150 kg

Lätt H-stativ är vårt lätta och manuella bordsstativ för arbetsbäkar. Detta bordsunderrede består av två benpar av fyrkantsrör 35x35x2 mm, påbyggnadsram och C-profil. Bordsstativet kompletteras enkelt med bordsskiva i passande storlek. Komplettera gärna med en hjulsats. Max utbredd last: 150 kg. Lätt H-stativ II finns att beställa som komplett arbetsbord inklusive bordsskiva och påbyggnad eller välj stativ med tillhörande bordsskiva.