DNA kontorsmöbler

Kontor & konferens

DNA kontorsmöbler

DNA KONTORSMÖBLER

DNA möbelserie är en stillfull, robust och prisvärd serie som består av höj- och sänkbara skrivbord för en mer ergonomisk arbetsställning, konferensbord, bokhyllor, kontorsskåp, hurtsar med mera i moderiktiga färger.

Inred ditt konferensrum eller kontor med moderna kontorsmöbler från oss på GBP Ergonomics. DNA möbelserie är en stillfull, robust och prisvärd serie som består av höj- och sänkbara skrivbord för en mer ergonomisk arbetsställning, konferensbord, bokhyllor, kontorsskåp, hurtsar med mera i moderiktiga färger. Välj mellan antracitgrå, ljusgrå och vit.

DNA Höj- och sänkbara skrivbord

DNA höj-och sänkbara skrivbord kan beställas i standardutförande med antracit, ljusgrå eller vit bordsskiva samt att du kan välja mellan 3 moderiktiga färger på underredet (svart, ljusgrå och vitt). Skrivbordet finns i olika utföranden, välj det alternativ som passar dina behov bäst. Skrivbordet levereras med 25 mm tjock laminerad bordsskiva med MDF-kärna, rundade hörn för en mjukare design och en snyggt fasad kant med 10 mm rak kant med infasning i samma färg som bordsskivan.

 

Skrivbordet levereras med ett elektriskt motoriserat underrede med 470 mm motoriserad justering av arbetshöjden, miljövänlig pulverlackering i färgen alugrått, svart eller vit. Designat, producerat och kvalitetskontrollerat i Skandinavien. Underredet är certifierat enligt gällande EN-normer när det gäller kapacitet, stabilitet och miljö.

Skrivbordet levereras med 25 mm tjock laminerad bordsskiva med MDF-kärna, rundade hörn för en mjukare design och en snyggt fasad kant med 10 mm rak kant med infasning i samma färg som bordsskivan. Med detta bordet justerar du enkelt arbetshöjden från 700 till 1170 mm (inkluderat bordsskiva). Välj mellan antracitgrå, ljusgrå eller vit bordsskiva i standardutförande.

 


 

DNA förvaringsskåp

Trendiga förvaringsskåp i kontorsmöbelserien DNA, med dörr, hylla och lådmodul. I serien hittar du bland annat bokhyllor, towerskåp, rullhurtsar och kontorsskåp i olika utföranden. DNA förvaringsskåp finns i standardfärgerna antracit, ljusgrå och vit laminatstomme i kombination med antracit, grå eller vita laminatdörrar och lådor, allt på ett snyggt underrede samt miljövänlig pulverlackering. DNA-förvaringsserie levereras på ett underrede med en höjd på 10 cm, så att enkel rengöring också är möjlig under skåpet.

 

DNA bokhyllor och skåp

Kontorsskåpen levereras med ljusgrå laminat stomme i kombination med antracit, ljusgår eller vitalaminat dörrar och lackerat underrede och miljövänlig pulverlackering. DNA kontorsskåp levereras på ett underrede med en höjd på 10 cm, så att enkel rengöring också är möjlig under skåpet.

Dörrarna och lådorna har snygga, galvaniserade handtag i aluminium med ett komfortabelt grepp och naturligtvis med mjukstängande funktion så att du undviker onödiga ljud i kontorslokalerna. Skåpen levereras färdigmonterade, allt du behöver göra är att fästa underredet och handtaget, allt i förborrade hål.

Enkelt och snabbt!

 

DNA kan enkelt anpassas efter dina behov och serien går att beställa i flera härliga färger.

 

Exempel på specialbeställd färgkombination.

 

 

 

DNA towerskåp

DNA towerskåp är väl förberedda för användning i öppna landskap, med möjlighet tilll kabelgenomförning på baksidan, 65 cm över golvet. Naturligtvis har utdragsenheten ett snyggt handtag med bekvämt grepp, en avtagbar nyckelring och en mjuk stängningsfunktion, som all lagring i DNA-serien. I serien finns två modeller, en med öppning mot vänster eller höger och en tvåsidig modell som kommer med en något billigare och lättare utdragsmekanism. 

 


 

DNA konferensbord

Användningen av videokonferensskärmar och digital utrustning ökar vilket även medför ett ökat behov av konferensbord som är anpassade för digitala möten. Därför erbjuder möbelserien DNA exempelvis trapetsformade konferensbord (se bild ovan) som en naturlig del av sortimentet. DNA är en serie av moderna och prisvärda bord av hög kvalitet. Bordsskivan är 25 mm tjock, antracit laminat på MDF-kärna, rundade hörn för en mjukare design och en snyggt fasad kant med 10 mm kantlist i antracit. Bordsskivan finns i standardfärgerna vit, ljusgrå och antracit. Underredet finns i alugrå, svart eller vitt. Välj den kombination som passar dina önskemål. 

 

DNA båtformade konferensbord

Traditionellt är många konferensbord båtformade, så att mötesdeltagarna enkelt kan kommunicera och samarbeta runt bordet. Detta är snygga och privänliga bord som med läcker design och hög kvalitet. Bordsskivan är 25 mm tjock, laminat bordsskiva på MDF-kärna, rundade hörn för en mjukare design och en snyggt fasad kant med 10 mm rak kant med infasning i samma färg som bordsskivan.

DNA rektangulära konferensbord

Detta är snygga och privänliga konferensbord med rektangulär borddskiva med läcker design och hög kvalitet. Bordsskivan är 25 mm tjock, ljusgrå laminat bordsskiva på MDF-kärna, rundade hörn för en mjukare design och en snyggt fasad kant med 10 mm kantlist i antracit. Konferensbordet levereras med ett fast underrede. Underredet och bordsskivan kan beställas i många olika färger.