Packbordsstationer till Apoteket

Packbord

Packbordsstationer till Apoteket

PACKBORDSSTATIONER TILL APOTEKET

Genom att skapa en arbetsplats som utgår ifrån ergonomi och flexibilitet kan personalen på Apoteket arbeta långsiktigt hållbart och hälsosamt.

Apoteket förbättrar arbetsplatsen med hjälp av ergonomiska packbordsstationer från GBP Ergonomics

Genom att skapa en arbetsplats som utgår ifrån ergonomi och flexibilitet kan personalen på Apoteket arbeta långsiktigt hållbart och hälsosamt. Packbordsstationerna från GBP möjliggör även anpassningar som underlättar arbetsprocessen och gör den mer flytande. Smarta tillval som elpanel, belysning eller hyllplan skräddarsyr arbetsstationen och gör att personalen har allt de behöver nära till hands.

GBP packbord

 

"Apoteket vädjar för ett Liv i hälsa samt hållbar framtid vilket som gäller våra kunder men även våra medarbetare. Med hjälp av ergonomiska arbetsbord kan medarbetarna anpassa borden efter deras egna förutsättningar och kan på så sätt undvika slit på kroppen. Det medför en positivitet hos medarbetare vilket är en viktig aspekt som gör att vi kan fortsatt leverera kvalitativa tjänster till våra kunder."

                 Oliver Larsson, Produktionsledare, Apoteket

Det höj- och sänkbara bordet ihop med en ståmatta på golvet säkerställer en god ergonomi helt anpassningsbar för den som arbetar där. Även hyllplanen är ställbara på skenorna som fästs i bordsunderredet. Underhyllor ger ytterligare förvaringsmöjligheter och med elpanelen kopplar du enkelt in de tekniska tillbehör som behövs, som en etikettskrivare eller dator.

GBP packbordsstationer

För Apoteket gjorde vi en speciallösning i form av ett hål i bordsskivan genom vilken skräp hamnar direkt i sopkärlet undertill. Klicka här för att se olika varianter på packbordslösningar samt vilka tillbehör som finns.

Speciallösning packbord

Är du intresserad av en packbordslösning för att effektivisera er varuhantering? Vi har lång erfarenhet och kunskap med möjligheter till smarta speciallösningar. Kontakta någon av våra säljare direkt eller fyll i detta formulär så återkommer en personlig säljare till dig.