Kunskap

Här hittar du kunskapsartiklar, spännande projekt och anvisningar.

https://www.gbp.se/wp-content/uploads/2024/04/GBP_SONO_01-ver-2.jpg

Så här bygger du ditt arbetsbord

Läs mer
https://www.gbp.se/wp-content/uploads/2024/03/Untitled-6-Recovered.png

Så här bygger du ditt verkstadsskåp

Läs mer

1905

Sedan 1905 har vi gjort avtryck i den industriella arbetsmiljön med vårt ergonomiska och anpassningsbara arbetsplatssortiment. Utifrån gedigenhet och stor kunskap om arbetsplatsutrustning är vi idag ett fundament i skapandet av ergonomiska och säkra arbetsplatser inom industri-, verkstad, – och lager.

GBP:s produkter genomsyras av kvalitet, andas ergonomi och föder effektivitet.

Arbetsstolar

En ergonomisk arbetsställning är a och o för att våra kroppar ska orka ett helt arbetsliv. Att variera sin arbetsställning genom att både stå och sitta ökar produktiviteten samt fokuset och bidrar på så sätt till företagets lönsamhet. Det spar också på kroppen att sätta sig ner ibland, framför allt för att avlasta rygg och knän som får utstå tung belastning under en arbetsdag. Genom en ergonomisk arbetsstol förebyggs belastningsskador.

Vi har det som krävs för en bekväm arbetsdag. Hos oss kan du sätta ihop din egen stol med de funktioner din arbetsplats och kropp kräver. När du sätter ihop din arbetsstol är det viktigt att tänka på hur du arbetar och vilka arbetsuppgifter som ska utövas med hjälp av stolen. Våra stolar är ergonomiska, trivs i tuffa miljöer och platsar i både verkstad, lager eller industrin. Stolar med hjul passar också fint på vårdinrättningar, kontor, läkarmottagningar, frisörer med mera.

Är du osäker på vilken stol som passar din verksamhet? Välkommen att höra av dig till oss. Vi tittar på bästa lösningen utifrån din arbetsplats och vad arbetsmomenten kräver.

Bygg ihop din egna arbetsstol

Ergonomisk arbetsplatsutrustning för industri, verkstad och lager

För oss på GBP är säkerheten och den ergonomiska aspekten på arbetsplatsen av största vikt. Detta återspeglas genom våra skräddarsydda arbetsplatsstationer med höj- och sänkbara arbetsbord med smarta tillbehör, säker lagerinredning och anpassningsbara stolar samt vårt flexibla sortiment i allmänhet.

Vi vet vad som behövs för att skona och avlasta kroppen, för att kroppen ska hålla länge. En ergonomisk vardag på arbetsplatsen bidrar till en stark och frisk kropp som orkar även utanför arbetet.

Läs mer om våra arbetsbord