• Kundservice 0472-26 16 00
 

Bordsskivor till arbetsbord

Välj den bordsskiva som passar bäst till dina behov. Vi erbjuder skivor i ek, vinyl, stål och laminat. I vårt sortiment hittar du bordsskivor i 24 eller 40 mm tjocklek. Bordsskivorna som är 24 mm passar samtliga bordsstativ utan tung benbock. Den tunga bordsskivan passar med 40 mm samtliga bordsstativ i sortimentet och passar mycket bra till verkstadbord. GBP kan även erbjuda bordsskivor i specialmått.

LAMINAT - Översida i högtryckslaminat och undersida försedd med ett brunt spärrskikt. Kantlist i blå ABS-plast. Kantlist i massivt trä. Hård och reptålig yta, som har hög beständighet mot vätskor och kemikalier. Undersida försedd med jordningsplint för jordanslutning. Skivan passar samtliga bordsstativ, utom Tung benbock. Passar mycket bra bl.a. till verkstadsbord och packbord.
VINYL - En populär allroundskiva för exempelvis pack- och monteringsarbeten. Tål inte alla lösningsmedel.
STÅLSKIVA - En hård och oöm yta för tyngre verkstadsarbeten. Skivan är lätt att göra ren och är inte repkänslig. Elektrolytförzinkad plåt, tjocklek 1,5 mm. Plåtbeklädnaden täcker skivans fram- och bakkant med invikning under bordsskivan i framkant. Kortsidorna är försedda med blå kant.
EKPARKETT - En snygg och mycket populär bordsskiva för de flesta användningsområden. Med framkant i eloxerad aluminium och bokmönstrad ABS-list på tre sidor.

Läs mer…

 

 

Dölj text

GBP Ergonomics AB använder cookies. För mer information vänligen klicka här.